Retseptid
Otsi retsepte

Gluteenivaba laimi-kondenspiimakook

Ragne Värk

Koostisosad

Põhi:
100 g tumedat šokolaadi
100 g India pähkleid

Täidis:
300 g Farmi toorjuustu, toasooja
1 prk (320g) kookoskondenspiima
2 laimi pressitud mahl


Valmistamine

Murra šokolaad tükkideks ning sulata vesivannil. Haki pähklid hästi peeneks ning sega kokku sulatatud šokolaadiga. Laota täidis küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (10x30cm) põhjale. Sega toorjuust kondenspiimaga, lisa laimimahl ning sega ühtlaseks seguks. Jälgi, et täidisesse toorjuustutükke ei jääks! Vala täidis vormi ning lase külmkapis seista üleöö. Enne serveerimist pista 2 tunniks sügavkülma. Serveeri koos hapukate marjadega!


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee