Retseptid
Otsi retsepte

Värsked kartulid kodujuustusalatiga

Ragne Värk
See on üks selline tore toit, mille hooajalisi komponente saab osta turult – värskeid esimesi kartuleid, rohelist sibulat ning hapukurki. Viimane peab olema kindlasti siis kas enda valmistatud või turutädi käest soetatud. Kodujuustu-hapukurgisalati ja värske kartuli kooslusele lihtsalt ei ole vastast

Valmistamine


Kahele

200 g Farmi kodujuustu hapukoorega
3 hapukurki
kimp rohelist sibulat
meresoola,  pipart
2 tl võid
värskeid kartuleid

Keeda värsked kartulid soolaga maitsestatud vees valmis.

Haki kurk  ja roheline sibul väikesteks tükkideks ning lisa segades juurde kodujuustule. Maitsesta soola ja pipraga. Eelnevalt valmis keedetud kartulid purusta osad neist kahvliga ning aseta peale võisilm. Serveeri kodujuustusalatiga

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee