Üks soojendav kausike putru kulub igaljuhul ideaalselt hommikumenüüsse. Ja loomulikult saate seda serveerida endale meelepäraste lisanditega. Olete Te kunagi proovinud pudru peal lisandina šokolaadipudingut ja mandlilaaste?
Kahele
6 dl riisihelbeid
3 dl Farmi täispiima
3 dl vett
1-2 sl mett
soola
1 (kuhjaga) sl Farmi Kreeka jogurtit või hapukoort
Katteks:
4 sl Farmi šokolaadipudingut
(ploomi)moosi
1 sl mandlilaaste
Pane riisihelbed koos piima, vee ja maitseainetega potti. Seejärel keeda hästi madalal kuumusel (aeg-ajalt segades) seni, kuni vedelik on imendunud. Tõsta pott pliidilt ning sega sisse jogurt või hapukoor. Seejärel aseta puder kahte kaussi, lisa šokolaadipuding ja moos ning raputa peale mandlilaastud.