Retseptid
Otsi retsepte

Rukkileivapannkoogid Komeedi kommi kreemiga

Ragne Värk

Koostisosad

Kogus: ca 30 pannkooki

300 g leiba
4 dl Farmi hapendatud täispiima
2 muna
4 sl mett
1 tl jahvatatud kaneeli
8 sl kamajahu
1 sl apelsini riivitud koort

Kreem:
8 Komeedi kommi
8 sl Farmi toorjuustu (toasooja)


Valmistamine

Pudenda leib peeneks ning pane kaussi, lisa  segades juurde hapendatud täispiim. Püreesta saumikseriga kiirelt kogu segu läbi. Seejärel lisa ülejäänud ained ning sega kõik ühtlaseks massiks. Aseta õliga piserdatud pannile väikesed kuhjad ning küpseta madalal kuumusel mõlemalt poolt valmis. Kreemi valmistamiseks haki kommid väikesteks tükkideks ning sega toorjuustuga ühtlaseks. Serveeri pannkookidega.

Soovitus:
*Hea võimalus kasutada ära kõvaks läinud leiba!
*Pannkoogitainas on magustajana kasutatud mett!


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee