Retseptid
Otsi retsepte

Ciabatta värske kurgi ja sulatatud juustuga

Ragne Värk
Inglisepärased kurgivõileivad, mis  seekord serveeritud ciabattaga. Maitsevad, nagu alati – suviselt ja meeliülendavalt maitsvalt. Väikest maitsenüanssi kurkidele annab veel ciabatta vahele lisatud värske tüümian. Kõike lisa ciabatta vahele maitse järgi. Meeles tuleb pidada, et sulatatud juustu ja kurgiviiludega koonerdada ei tohi.

Valmistamine


1 ciabatta
Rannapiiga sulatatud juustu
värske kurgi viile
meresoola
tüümiani

Lõika pehme ciabatta pooleks, Määri mõlemad lõikepooled kokku sulatatud juustuga. Aseta ühele poolele kurgiviilud ning raputa peale meresoola. Laota peale mõned tüümianioksad ning kata teise ciabatta poolega. Pressi sai kergelt kokku ning serveeri.

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee