Imehead pisikesed ja kohevad pannkoogid valmivad lihtsasti ja sobivad ideaalselt kevadpüha hommikut tähistama! Pannkoogid valmivad Ukraina köögist pärit kreemja rjaženkaga, mille maitse sarnaneb maitsestamata jogurtile, kuid on karamelliselt beežika värviga.
Serveeri pannkooke oma lemmiku lisandiga, minule meeldib koos mee ja marjadega.
Kogus: 13-14
2 muna
2 sl suhkrut
1 tops (400 ml) Farmi rjaženkat ehk hapendatud piima
180 g nisujahu
1 tl soodat
¼ tl soola
Praadimiseks:
võid/ õli
Serveerimiseks:
banaaniviile
mustsõstraid
mett
Klopi munad koos suhkruga lahti. Lisa rjaženka. Sega omavahel jahu, sooda ja sool. Lisa jahusegu teiste ainete hulka ja sega ühtlaseks. Kuumuta pannil õli ja prae pisikesed pannkoogid mõlemalt poolt 3-4 min. Serveeri näiteks banaaniviilude, marjade ja meega