Retseptid
Otsi retsepte

Pisikesed pannkoogi rjazenkaga

Merilin Siimpoeg

Imehead pisikesed ja kohevad pannkoogid valmivad lihtsasti ja sobivad ideaalselt kevadpüha hommikut tähistama! Pannkoogid valmivad Ukraina köögist pärit kreemja rjaženkaga, mille maitse sarnaneb maitsestamata jogurtile, kuid on karamelliselt beežika värviga.

Serveeri pannkooke oma lemmiku lisandiga, minule meeldib koos mee ja marjadega.


Koostisosad

Kogus: 13-14

2 muna

2 sl suhkrut

1 tops (400 ml) Farmi rjaženkat ehk hapendatud piima

180 g nisujahu

1 tl soodat

¼ tl soola

Praadimiseks:

võid/ õli

Serveerimiseks:

banaaniviile

mustsõstraid

mett

Valmistamine

Klopi munad koos suhkruga lahti. Lisa rjaženka. Sega omavahel jahu, sooda ja sool. Lisa jahusegu teiste ainete hulka ja sega ühtlaseks. Kuumuta pannil õli ja prae pisikesed pannkoogid mõlemalt poolt 3-4 min. Serveeri näiteks banaaniviilude, marjade ja meega

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee