Retseptid
Otsi retsepte

Marjad, jogurt ja kondenspiim

Ragne Värk

Aeg ongi veidi sügavkülmas ringi vaadata ning otsida välja suvel karpi korjatud mustikad, jõhvikad, vaarikad või maasikad. Kõik sobivad kasutamiseks! See ei olegi retsept, pigem hea näide sellest, kuidas mõned asjad võivad kokku sobida nii hästi. Kreemjas kreeka jogurt ja kondenspiim on justkui sina-sõbrad ning marjad sinna juurde meeldivalt hapukas lisand. Kusjuures, pidage meeles, et siinkohal kehtib reegel – kondenspiima ei ole kunagi liiastJ



Koostisosad

kolmele-neljale

külmutatuid marju
1 tops Farmi Kreeka jogurtit
suhkruga kondenspiima
0,5 tl riivitud muskaatpähklit

Valmistamine

Lase marjadel toatemperatuuril veidi sulada ning seejärel pane peatäis marju kolme-nelja klaasi (oleneb klaasi suurusest). Jaota klaasidesse jogurt. Seejärel nirista peale kondenspiim (2-3 tl klaasi kohta) ning raputa peale näpuotsatäis muskaatpähklit. Paku kohe.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee