Retseptid
Otsi retsepte

 Maasika-šokolaadi purgikoogid (gluteenivaba)

Ragne Värk

Koostisosad

neljale

370 g (1tops) Farmi Kreeka jogurtit
175 g maasikaid (või maasika toormoosi)
125 g valget šokolaadi
200 ml Farmi rõõska koort (35%)
1-2 sl suhkrut


Valmistamine

Püreesta maasikad, vajadusel maitsesta veidikese suhkruga (arvesta, et valge šokolaad annab jogurtisegule niigi magusust)! Tõsta umbes 4 sl maasikapüreed kõrvale. Ülejäänud püree sega kokku Kreeka jogurtiga. Sulata valge šokolaad vesivannil ning lisa segades jogurtisegule. Võta 4 purki ning jaota valmistatud segu nendesse. Lase jahedas magustoitudel vähemalt 20 minutit taheneda. Seejärel pane peale eelnevalt kõrvale pandud maasikapüree. Vahusta koor suhkruga vahule ning läbi tordipritsi kaunista purgikoogid.


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee