Retseptid
Otsi retsepte

Kahe kõrvitsa supp crème fraiche´ga

Ragne Värk
Üks kiirelt ja lihtsalt valmiv supp, millele annab suurepärase maitse suppi lisatud parmesaniselg. Ühesõnaga parmesani kõva osa, mida tavaliselt ära ei kasuta. Siin supis leiab see aga maitsvalt kasutamist

Koostisosad

Kolmele

300 g muskaatkõrvitsat (puhastatud kogus)
300 g suvikõrvitsat (puhastatud kogus)
7 dl köögiviljapuljongit
1 parmesaniselg
riivitud muskaatpähklit
3 sl Farmi toorjuustu

Valmistamine

Pane  tükeldatud köögiviljad potti, lisa puljong ning parmesaniselg ning keeda keskmisel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Seejärel püreesta supp (parmesanitüki võid välja võtta, kuid võid selle ära püreestada). Maitsesta muskaatpähkliga. Vala supp kaussidesse ning keeruta igasse kaussi sisse toorjuustu.

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee