Retseptid
Otsi retsepte

Soolane pasha

Eva Pärtel www.perenaine.ee

Tavaliselt tuntakse pashat magustoiduna, kuid seda võib tegelikult valmistada ka soolasena ja nii sobib see asendama ka üht põhitoidukorda.



Koostisosad

400 g maitsestamata Farmi skyr'i
300 g kodujuustu
150 g toasooja võid
2 munakollast
maitsestamiseks soola, pipart, tilli


Valmistamine

Hõõru toasoe või ja munakollased õhuliseks. Lisa skyr ja kodujuust, maitsesta. Pane potti ja kuumuta keemiseni. Aseta sõela sisse pasha tegemiseks sobilik marli ja kalla kuum segu selle peale nõrguma. Tõsta ööseks jahedasse. Järgmisel päeval eemalda marli ja kummuta pasha serveerimisalusele. Serveeri näiteks keedumunaga.      

 


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee