Retseptid
Otsi retsepte

Verikäki- toorjuustuvorm

Ragne Värk

Koostisosad

450g verikäkki
6 keedetud peeti, koorituna
5 keedetud kartulit 
2 muna
1 dl piima
200g Farmi köögitoorjuustu,toasooja
1  tl   tilli ja murulaugu hakitud segu
200g Farmi hapukoort
100g riivitud juustu
soola


Valmistamine

Viiluta verikäkk ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kergelt läbi. Viiluta peedid ja kartulid. Vahusta omavahel munad, piim ja sool. Sega toorjuustu sisse hakitud tilli-murulaugusegu. Määri ahjuvorm võiga.Lao vormi kihiti keedetud kartuliviilud, toorjuustusegu, verikäkiviilud, créme fraiche, peediviilud, toorjuustusegu, verikäkiviilud, créme fraiche ja keedetud kartuliviilud. Vala üle muna-piimaseguga ning raputa peale riivitud juust. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30 min ja seejärel veel 20 minfoolumi katte

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee