3 (u 800 g) suvikõrvitsat
2 kollast paprikat
1 punane paprika
1 sibul
1 porgand
200 g Farmi köögitoorjuustu
3 sl parmesani + peale raputamiseks
sool, pipar
Lõika suvikõrvitsad pooleks, kraabi üleliigne viljaliha välja ning aseta kõrvale. Küpseta suvikõrvitsalootsikuid ahjus 180 kraadi juures u 10 minutit. Seejärel maitsesta lootsikuid soola ja pipraga.
Tükelda väiksemaks eelnevalt kõrvale pandud viljaliha, paprikad (südamik eemaldatud) ja sibul. Riivi porgand. Kuumuta pannil õli ning prae korraga kõik köögiviljad pehmeks, maitsesta. Kõige viimasena sega juurde toorjuust ja 3 sl parmesani , maitsesta lõplikult. Täida suvikõrvitsa lootsikud köögiviljaseguga ning küpseta 180 kraadi juures ca 15 minutit. Ahjust võttes raputa peale meeldivalt parmesani.