Retseptid
Otsi retsepte

Sibula galette

Ragne Värk

Koostisosad

Põhi:
4 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
50 g toasooja võid
2 dl hapukoort 

Täidis:
150 g Farmi köögi toorjuustu, toasooja, või kukeseene- karulaugumaitselist
2 suurt sibulat
2 sl parmesani, riivituna


Valmistamine

Põhja tegemiseks sega kokku kuivained. Näpi hulka pehme või. Lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Rulli küpsetuspaberi peal (nii on kergem hiljem pirukas ahju panna) suureks ümmarguseks kettaks.

Määri toorjuust tainapõhjale (jäta ääred vabaks).Viiluta sibul ning prae pannil õli sees klaasjaks. Aseta pirukapõhjale. Raputa üle parmesaniga ning tõsta siis tainaääred täidise peale. Küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit.


Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee