Retseptid
Otsi retsepte

Kalane mini-sepikutort toorjuustukasukas

Biita

Valmistamine

Tervislik võileivatort, mis maitseb kõigile!

PÕHI:

6 viilu mitmevilja röstsepikut

Niisutamiseks: köögiviljapuljongit

TÄIDIS 1:

3 spl mädarõikaga toorjuustu (Farmi)
1/2 keskmise suurusega tükeldatud punast sibulat
Väike punt tükkideks rebitud rukolat
50 g kodujuustu (Farmi)
100 g tükeldatud külmsuitsu lõhefileed
1 spl värskeltpressitud sidrunimahla
50 g peenelt tükeldatud ananassi
50 g peenelt tükeldatud oranži paprikat
Soola, pipart

TÄIDIS 2:

1 keedetud ja tükeldatud muna
2 spl küüslaugumajoneesi
2 spl hapukoort (Farmi)
100 g kooritud ja peenelt tükeldatud värsket kurki
100 g tükeldatud tuunikala vees
Soola, pipart

KATE:
150 g maitsestamata toorjuust (Farmi)
5 ploomtomatit
värske kurgi viile, rukolat, värsket tilli.

Lõika sepikul kõvad ääred ning niisuta ja laota 1 x 2 viilu sobilikule tordialusele. Sega omavahel kokku kõik TÄIDIS 1 koostisosad, lisa saiaviiludele ja silu ühtlaseks. Lisa järgmised kaks viilu niisutatud sepikut. Sega omavahel kokku TÄIDIS 2 koostisosad ja laota ühtlase kinina saiadele. Pealmiseks kihiks laota taas sepiku viilud. Määri torti pealt ja külgedelt toasooja toorjuustuga. Kaunista ääred kurgi viilude, värske tilli ja rukolaga, pealt aga kaunista tomatist tehtud roosi õite ja tilliga. Aseta külmkappi imbuma, hea oleks üleöö.

 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee